Ida Maria Kilpiän (os. Nikkinen) jälkeläiset

Image

Iida Marian 70-vuotispäivät 19.9.1947
 

 


Image

Vajaa 2 kuukautta myöhemmin 16.11.1947 Iida Maria kuoli.
Kuvan henkilöt vasemmalta:
Eino Kilpiä, Tyyne Kilpiä, Seppo Kilpiä, Viljo Kilpiä, Aarne Kilpiä, Hilpi Pelli. Robert Pelli, Irja Luukkanen, Virpi Luukkanen, Eino Luukkanen, Ester Kilpiä, Iivari Kilpiä, Keijo Kilpiä ja Hilkka Kilpiä

 

Image

Hilpi Robertintytär Pelli os. Kilpiä ja Robert Mikonpoika Pelli. Robert on syntynyt Lappeen Rasalassa Jahman talossa 11.3.1898. Hänen äitinsä oli Maria Oikkonen. Robertin isoisä Matti Sipinpoika oli syntynyt Antreassa ja tullut kotivävyksi Jahmalle avioituttuaan Eeva Jahman kanssa vuonna 1834.

 

Image

Veljekset Kilpiä. Ylhäällä vasemmalla Aarne vierellään Iivari,
istumassa vasemmalla Eino vierellään Viljo.

 

Image

Iivari Robertinpoika Kilpiän perhe. Iivari oli vihitty Ester Elina Juvakan kanssa 28.3.1925.Esterin vanhemmat olivat Juhana Juvakka ja Eeva Penttilä. Lapset: Hilkka s.16.11.1926 ja Keijo 5.6.1942. Ennen sotia hän asui Ensossa ja elämäntyönsä hän teki kuorma-autoyrittäjänä, jota hommaa Keijo aikanaan jatkoi.

Image

Hilkka Annikki Iivarintytär Kilpiä avioitui Vilho Kalevi Kuusion kanssa. Heillä on kaksi poikaa ja tytär

 

Image

Keijo Tapio Iivarinpoika Kilpiä avioitui 8.11.1969 Marjatta Anneli Suokkaan kanssa. Heillä on tytär ja kaksi poikaa. Keijo oli isänsä tapaan kuorma-autoyrittäjä. Keijon pojat ovat jatkaneet yritystä. Tällä hetkellä heillä on yrityksessään autoja joka lähtöön ja niitä on toistasataa.

 

Image

Aarne Robertinpoika Kilpiä avioitui Alviina Romun kanssa. Alviina oli sotaleski ja hänellä oli tytär Vilma. Aarnella ei ollut lapsia.           

 

Image

Viljo Robertinpoika Kilpiä ilmeisesti 50-vuotispäivänään. Viljo avioitui Helmi Lilja Sipiläisen os. Ukkosen kanssa. Viljolla ei ollut lapsia mutta Helmillä oli poika ja tytär. Viljo teki elämäntyönsä Kaukas-yhtiön metsäosaston palveluksessa. Hän oli myös vakuutusyhtiö Sammon asiamies.

 

Image

Irja Robertintytär Kilpiä avioitui 4.7.1937 Eino Ilmari Luukkasen kanssa, joka oli syntynyt Säämingissä 11.6.1913. Nuorempana Eino oli töissä Kaukaan vaneritehtaalla. Mutta ryhtyi myöhemmin kuorma-autoyrittäjksi.

 

Image

Virpi Luukkanen avioitui 4.5.1963 Tauno Lindströmin kanssa. Heillä on Kolme poikaa.
He ovat eronneet.

 

Image

Eino Kilpiän perhe. Vasemmalta Mauri, Tyyne os. Venäläinen, Eino, Mauno, Seppo ja Arja.